EAKS

Tarke is rocking the streetfiles here






11 comments:

  1. Т'ва райтърите сме ебати опасните типове :D

    ReplyDelete
  2. da, razbrahme, che e nujno da se reklamirate navsqkude. no neka vidim drugi po novi neshta.

    ReplyDelete
  3. Predpolagam 4e vse pove4e hora se dose6tat koi stoi zad paravana a drugi ne se i naprqgat.Interesna mi e celta na bloga vse pak praveiki supostavka s deistviqta ti v realniq jivot.Mnenieto se promeni vnezapno i tova e izblik na dobri 4uvstva ?:| ili poreden opit za neumestno osmivane na jalkata bg graffiti kartinka za koqto i ti si vinoven ot4asti.Kakto i da e edno neshto e fakt - kogato udovolstvieto iz4ezne ni6to drugo nqma smisal!Ako si s lo6i namereniq po dobre spri 6toto polojitelen efekt nqma da ima za nikogo a ot tvoq strana 6te e zaguba na vreme...

    ReplyDelete
  4. Много ти иска да си прав. Когото и да имаш в предвид - грешиш. Гледай Шерлок Хоумс отначало.

    ReplyDelete
  5. ne stava vypros za tova koi e prav koi e kriv...vinagi vsi4ko opira do predpolojenia,nqma kak da si siguren koi - koi e,vuprosa e 4e cqlata psevdo"kultura" e ravna na nula - s byde6te ot kele6i koito pravqt samo vlakove za6toto sa hardcore i istinski ili kele6i risuva6ti ot 2 do 5 da go zakryglim na 9 meseca misle6ti se za mnogo pove4e ot kingove...ili hora re6ili 4e sa postignali vsi4ko s festovete si ili s vlakovete si!tova ne e konkretna hrana za nikogo(ili nikoi ne sym siguren za sprejeniqta ;]) a prodyljenie na temata zakryglila se v tozi profil!
    za da ne ostane tova porednoto ne4ie mnenie 6te se podpi6a - PFU UNLcrew

    ReplyDelete
  6. всичко опира не до предположенията а до фактите приятелю.

    наблегни повече на рисуването, а не на даването на мнения защото в първото ти върви в пъти повече. харесваме вашите работи, както харесваме и тези на ЕАК.

    младите правят това което вие им показвате

    ReplyDelete
  7. haha stranno 4e namesva6 eak v celiq komentar...kak ve4no ima nqkoi 4el "neide mejdu redovete".ne te znam koi si, i mnogo malko me interesuva(samo do 4asta v koqto se ka4vat nqkoi raboti)prosto disputa mi se stori interesen i po-po-po-po-prednoto mnenie sy6to ;]
    pfu

    ReplyDelete
  8. kato nqkakvi napusheni putki se obesnqvate, daje ne se razbira.. oshte pove4e pka eak kakvo obshto ima s tezi bezmisleni razmishleniq i klisheta?


    are be dqdovci, kakvo trqba da ozna4ava tova


    - "vuprosa e 4e cqlata psevdo kultura e ravna na nula - s byde6te ot kele6i koito pravqt samo vlakove za6toto sa hardcore i istinski ili kele6i risuva6ti ot 2 do 5 da go zakryglim na 9 meseca misle6ti se za mnogo pove4e ot kingove...ili hora re6ili 4e sa postignali vsi4ko s festovete si ili s vlakovete si!tova ne e konkretna hrana za nikogo(ili nikoi ne sym siguren za sprejeniqta ;]) a prodyljenie na temata zakryglila se v tozi profil!"



    - netrqbvalo vlakove, a ne mojelo steni, festovete bili hardkor, kele6ite bili kingove i tn.
    tova mi zvu4i kato izkazvaniqta 4e ne trqbvalo da se risuva mn poneje shteli da napravqt po loshi zakoni ahahaha

    ReplyDelete
  9. spoko ,bate ;] i az ne te razbiram
    znae6 koi

    ReplyDelete
  10. ne ne znam kopele, obqsni mi
    koe e tozi anonymus, navsqkade go ima

    ReplyDelete